Menukaart
Wij serveren een uitgebreide moderne Italiaanse menukaart met warme en koude antipasti, pizza’s & pasta’s en natuurlijk de desserts om het diner mee af te sluiten.
Het is al gebombardeerd tot de trend van dit moment: de piadina. Een dunne, Italiaanse wrap, ook wel ‘plat brood’ genoemd. Al sinds 1371 is deze specialiteit de trots van Italië!
Carpaccio | rucola | parmezaan | truffelMayo
Pittige salami | Provolone kaas | rucola | gedroogde tomaten
Gerookte zalm | roomkaas | rucola | kappertje’s | lente-ui
Gegrilde groenten | rode pesto | pijnboompitten | rucola | Provolone kaas
Geitenkaas | rucola | tomaat | walnoten | honing
Tomaat | bufala mozzarella | pesto | rucola
Parmaham | rucola | tomaat | pesto | mozzarella
2 sandwiches | naturel / ham en/of kaas
2 sandwiches | 2 eieren | kaas
2 sandwiches | 2 eieren | ham en kaas
Tosti | 2 sandwiches | ham en kaas
Tosti | 2 sandwiches | mozzarella | tomaat
Tosti | 2 sandwiches | kaas
Keuze uit koffie / thee of cappuccino met gebak van de dag
Wij hebben een afwisselende selectie van Vis&Vlees gerechten. Omdat wij de kwaliteit heel belangrijk vinden, werken wij enkel met dagverse producten. Onze collega’s vertellen u graag over onze (dag)specialiteiten & menu’s.
een selectie van klassieke
Italiaanse vegetarische antipasti
***
Vegetarisch hoofdgerecht
***
Grand dessert
een selectie van klassieke Italiaanse antipasti
***
Vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht
***
Grand dessert
een selectie van klassieke Italiaanse antipasti
***
Pasta al tartufo
***
Vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht
***
Grand dessert
Dungesneden ossenhaas | truffelmayonaise | rucola | Parmigiano
Dungesneden kalfsvlees | tonijn mayonaise | kappertjes | rucola
Plateau van verschillende Italiaanse voorgerechten
Gebakken Champignons | Knoflook | Rozemarijn | Balsamico
Bufala Mozarella | Mayonaise van Watermeloen | Rode Bieten
Gebakken Gambas | Knoflook | Spaansepeper | Cherry Tomaten
Klassieke Italiaanse Tomatensoep
Italiaanse Groentesoep
Vissoep
Tagliatelle | Oesterzwammen | Ossenhaas Puntjes | Truffelsaus
Tagliolini Bereid in het Parmezaanse wiel | Verse Truffel
Tagliatelle | Zalmfilet | Cherrytomaten | Spinazie
Ossenhaas Puntjes | Gegrilde Groenten | Gegratineerd in de oven met een Deksel van Pizzadeeg
Traditionele Pasta met Diverse Vissoorten
Spaghetti | Garnalen | Oesterzwammen | Romige Tomatensaus
Spaghetti | Varkenswang | Pecorino | Eieren
Traditionele Lasagne met Gehaktsaus
Pasta Gevuld met Ricotta kaas en spinazie | Gegratineerd in de oven
Vulling van Pompoen | Romige Gorgonzolasaus | Walnoten
Tomatensaus - mozzarella - basilicum
Tomatensaus - salame Milano - mozzarella
Tomatensaus - salame Calabrese - mozzarella
Tomatensaus - mozzarella - tonijn - salami - ham - paprika - champignons en ui
Cherrytomaten - mozzarella - carpaccio - rucola en Parmezaanse kaas
Cherrytomaten - mozzarella di buff ala - rucola en basilicum
Tomatensaus - mozzarella - kip - pesto en pijnboompitten
Gevulde pizza met tomatensaus - mozzarella - paprika - champignons - ham - salami
Mozzarella - cherrytomaten - San Daniele ham en rucola met Parmezaanse kaas
Mozzarella - cherrytomaten - rode ui - kappertjes en gerookte zalm
Tomatensaus - mozzarella - ham - salami - champignons - paprika
Rucola | Cherrytomaten | Parmezaan | Balsamico Dressing
Gemengde Salade | Cherrytomaten | Bufala Mozzarella | Basilicum
Gemengde Salade | Olijven | Tomaat | Rode Ui | Komkommer
Gemengde Salade | Gegrilde Groenten | Geitenkaas | Walnoten | Honing
Gemengde Salade | Kipfilet | Cherrytomaten | Honing-Mosterd Dressing | Parmezaan
Gemengde Salade | Olijven | Cherrytomaten | Rode Ui | Tonijn
Risotto | Verse Truffel
Klassieke Risotto met Schelpdieren
Romige Risotto met Gorgonzola en Walnoten
Gebakken Ossenhaas | Foie Gras | Rode wijnsaus
Getrancheerde Ribeye | Rucola | Cherry Tomaten | Parmesan | Balsamico
Gebakken Kalfsvlees | met Champignons of Gorgonzolasaus
Gebakken Kalfsvlees | Parmaham | Salie | Romige witte wijnsaus
Traditionele Kalfsschenkel | Risotto | Saffraan
Toscaanse Jagerskip | gestoofd in een rode wijnsaus | Wortel | Bleekselderij
Gegrilde Lamskoteletten | Gemarineerd met Knoflook en Rozemarijn
Gebakken Zalmfilet | Korst van Pistachenoten | Romige Sinaasappel saus
Gegrilde Tonijnsteak | Caponata Saus
Gebakken Zeebaars Filet | Cherry Tomaten | Knoflook | Witte wijnsaus
Verse Mosselen in een saus van knoflook | Cherrytomaten en Peterselie
Gegrilde Sardientjes | Gemarineerd met Knoflook en Rozemarijn
Vanille-ijs overgoten met warme Espresso
Klassieke Tiramisu
Traditionele Siciliaanse beschuitrol | gevuld met ricotta
Kaneelijs | Stracciatella-ijs I Disaronno
Vanille-ijs | Citroenijs | Prosecco | Limoncello
Pistache-ijs | Chocoladesaus | Verse Pistachenoten
Amarena-ijs | Verse Kersen | Walnoten
Soufflé | gevuld met Chocolade | Bolletje ijs
Zuid-Italiaanse Cake doordrenkt in rum | gevuld met banketbakkersroom | Kersen