Menukaart
Wij serveren een uitgebreide moderne Italiaanse menukaart met warme en koude antipasti, pizza’s & pasta’s, vis- en vleesgerechten en natuurlijk de desserts om het diner mee af te sluiten.
Dungesneden ossenhaas - truffelmayonaise - Parmigiano
Dungesneden kalfsvlees - tonijnmayonaise - kappertjes
Geitenkaas - Wilde Spinazie - Rode Biet
Mix van Italiaanse vleeswaren en kazen
Klassieke Bruschetta
Carpaccio van Tonijn - Citroengel - Burrata
Mozzarella di buffala - pomodori - basilicum
Tartaar van Ossenhaas - Gedroogde Kappertjes - Krokante Parmezaan - Gerookte Eidooier
Grote Gamba's gebakken in olijfolie - Knoflook - Rode Peper - Cherrytomaten en afgeblust met witte wijn
Mosselen & Vongole gebakken in olijfolie - knoflook - cherrytomaten en afgeblust met witte wijn
Gebakken Champignons met Rozemarijn en Knoflook
Coquilles - Bisque van Pompoen en Kreeft - Kaviaar
Ook als vegetarisch menu te bestellen
Wordt geserveerd tussen het voor en hoofdgerecht
Inclusief pasta als tussengerecht
Bijpassend glas wijn per gang/gerecht
Huisgemaakte lasagne
Huisgemaakte pasta met venusschelpen in een saus van olijfolie- knoflook - rode peper en afgeblust met witte wijn
Pasta met zalmfilet - spinazie - cherrytomaten - tomatensaus en room
Huisgemaakte pasta met boter en salie aan tafel bereid in een grote Parmezaanse kaas en afgemaakt met verse truffel
Ravioli gevuld met pompoen in een saus van gorgonzola en walnoten
Zwarte tortelloni gevuld met garnalen in tomatensaus en rivierkreeft
Tagliatelle met ossenhaas - oesterzwammen - truffelsaus
Huisgemaakte Gnocchi - Paarse Aardappel - Gerookte Tirol Speck - Pompoen crème
Risotto met verse schelpdieren, garnalen en vis van de dag
Risotto bereid met prosecco, sinaasappel en dille
Risotto met oesterzwammen en verse truffel
Risotto - Bisque van Erwten - Calamari
Risotto - Peren - Mascarpone - Walnoten
Ossenhaas van de Green Egg ( Foie Gras + €5 )
Getrancheerde rib-eye geserveerd met rucola - cherrytomaten - Parmezaanse kaas
Gebakken Kalfsvlees in boter en Gorgonzalasaus
Gegrilde LamsRack met Rozemarijn - Zeezout en Olijfolie - Afgemaakt met Rookpistool aan tafel
Gegrilde Black Agnus T-Bone Steak - Seizoensgroenten - Truffelsaus
Klassieke Kalfsschenkel bereid op traditionele wijze, geserveerd met risotto
Gegrilde Tonijn bereid in een klassieke Siciliaanse saus van knoflook - kappertjes - cherrytomaten en tomatensaus
5 gegrilde gamba’s
Gebakken Zalmfilet - Creme van Erwten en Mint
Verse Mosselen - Cherrytomaten - Knoflook - Afgeblust met witte wijn
Alle Vlees en Vis-Gerechten worden geserveerd met aardappels uit de oven en groenten of Pasta Aglio e Olio
Verse spinazie bereid met olijfolie en knoflook
Aardappels uit de oven met olijfolie en rozemarijn
Selectie van verse groenten van de dag
Tomatensaus - mozzarella - basilicum
Tomatensaus - salame Milano - mozzarella
Tomatensaus - salame Calabrese - mozzarella
Tomatensaus - mozzarella - tonijn - salami - ham - paprika - champignons en ui
Cherrytomaten - mozzarella - carpaccio - rucola en Parmezaanse kaas
Cherrytomaten - mozzarella di buff ala - rucola en basilicum
Tomatensaus - mozzarella - kip - pesto en pijnboompitten
Gevulde pizza met tomatensaus - mozzarella - paprika - champignons - ham - salami
Mozzarella - cherrytomaten - San Daniele ham en rucola met Parmezaanse kaas
Mozzarella - cherrytomaten - rode ui - kappertjes en gerookte zalm
Tomatensaus - mozzarella - ham - salami - champignons - paprika
Klassieke Tiramisu
Pannacotta - Blauwe Bessen - Sorbet van blauwe Bessen
Pizza met Nutella
Lavacake - Creme van Vanille & Bourbon
Met Geflambeerde merengue
Vanille-ijs met Amarena-kersen
Dame Blanche
Vanille/aardbei/chocola