Menukaart

Op ons menu

Wij serveren een uitgebreide moderne Italiaanse menukaart met warme en koude antipasti, pizza’s & pasta’s, vis- en vleesgerechten en natuurlijk de desserts om het diner mee af te sluiten.

Antipasti

  • Carpaccio Di Manzo 14,5

    Dungesneden ossenhaas - truffelmayonaise - Parmigiano

  • Vitello Tonnato 16,5

    Dungesneden kalfsvlees - tonijnmayonaise - kappertjes

  • Insalata Caprino 12

    Geitenkaas - Wilde Spinazie - Rode Biet

  • Antipasto Armando 25

    Mix van Italiaanse vleeswaren en kazen

  • Bruschetta 6,5

    Klassieke Bruschetta

  • Carpaccio Tonno 17,5

    Carpaccio van Tonijn - Citroengel - Burrata

  • Caprese 13,5

    Mozzarella di buffala - pomodori - basilicum

  • Tartaar Di Manzo 19,5

    Tartaar van Ossenhaas - Gedroogde Kappertjes - Krokante Parmezaan - Gerookte Eidooier

  • Gamberoni all'Aglio 15,5

    Grote Gamba's gebakken in olijfolie - Knoflook - Rode Peper - Cherrytomaten en afgeblust met witte wijn

  • Cozze & Vongole 19,5

    Mosselen & Vongole gebakken in olijfolie - knoflook - cherrytomaten en afgeblust met witte wijn

  • Funghi Trifolati 9,5

    Gebakken Champignons met Rozemarijn en Knoflook

  • Coquilles St Jacques 19,5

    Coquilles - Bisque van Pompoen en Kreeft - Kaviaar

ChEf's menu

  • 3 Gangen chef's special menu 42

    Ook als vegetarisch menu te bestellen

  • 3 Gangen chef's special menu inclusief spoom 47

    Wordt geserveerd tussen het voor en hoofdgerecht

  • 4 Gangen Chef's Special Menu 52

    Inclusief pasta als tussengerecht

  • Wijnarrangement - 5,75 per gang per persoon

    Bijpassend glas wijn per gang/gerecht

Zuppe

  • Zuppa di pomodoro 7,5
  • Zuppa Minestrone 8,5
  • Zuppa di Pesce 11,5
  • Zuppa del Giorno Dagprijs

PASTA

  • Lasangna Classica 16,5

    Huisgemaakte lasagne

  • Linguine Alle vongole 21,5

    Huisgemaakte pasta met venusschelpen in een saus van olijfolie- knoflook - rode peper en afgeblust met witte wijn

  • Tagliatelle Al Salmone 16,5

    Pasta met zalmfilet - spinazie - cherrytomaten - tomatensaus en room

  • Tagliolini Al Tartufo 19,5

    Huisgemaakte pasta met boter en salie aan tafel bereid in een grote Parmezaanse kaas en afgemaakt met verse truffel

  • Ravioli con Gorgonzolla e Noci 18,5

    Ravioli gevuld met pompoen in een saus van gorgonzola en walnoten

  • Tortelloni al Nero di Sepia 23,5

    Zwarte tortelloni gevuld met garnalen in tomatensaus en rivierkreeft

  • Pasta Armando 17,5

    Tagliatelle met ossenhaas - oesterzwammen - truffelsaus

  • Gnocchi & Pancetta 16

    Huisgemaakte Gnocchi - Paarse Aardappel - Gerookte Tirol Speck - Pompoen crème

Risotti

  • Alla Marinara 20

    Risotto met verse schelpdieren, garnalen en vis van de dag

  • Agli Agrumi 17,5

    Risotto bereid met prosecco, sinaasappel en dille

  • Al Tartufo 24

    Risotto met oesterzwammen en verse truffel

  • Piselli e Calamari 21

    Risotto - Bisque van Erwten - Calamari

  • Pere e Noci 19,5

    Risotto - Peren - Mascarpone - Walnoten

CARNE

  • Filetto Rossini 28,5

    Ossenhaas van de Green Egg ( Foie Gras + €5 )

  • Tagliata Di Manzo 26,5

    Getrancheerde rib-eye geserveerd met rucola - cherrytomaten - Parmezaanse kaas

  • Scaloppina Al Gorgonzola 26,5

    Gebakken Kalfsvlees in boter en Gorgonzalasaus

  • Costolette d’Agnello alla Griglia 31,5

    Gegrilde LamsRack met Rozemarijn - Zeezout en Olijfolie - Afgemaakt met Rookpistool aan tafel

  • Bistecca Alla Fiorentina 500gr 40

    Gegrilde Black Agnus T-Bone Steak - Seizoensgroenten - Truffelsaus

  • Ossobuco Alla Milanese 26,5

    Klassieke Kalfsschenkel bereid op traditionele wijze, geserveerd met risotto

PESCE

  • Tonno alla Siciliana 28,5

    Gegrilde Tonijn bereid in een klassieke Siciliaanse saus van knoflook - kappertjes - cherrytomaten en tomatensaus

  • Gamberoni Alla Griglia 31,5

    5 gegrilde gamba’s

  • Salmone Al Crema di Piselli 26,5

    Gebakken Zalmfilet - Creme van Erwten en Mint

  • Pepata Di Cozze 21,5

    Verse Mosselen - Cherrytomaten - Knoflook - Afgeblust met witte wijn

Alle Vlees en Vis-Gerechten worden geserveerd met aardappels uit de oven en groenten of Pasta Aglio e Olio 

contorni / bijgerechten

  • Spinaci 4,5

    Verse spinazie bereid met olijfolie en knoflook

  • Patate Al Forno 4,5

    Aardappels uit de oven met olijfolie en rozemarijn

  • Verdurine Al Burro 4,5

    Selectie van verse groenten van de dag

PIZZA

  • Margherita 10,5

    Tomatensaus - mozzarella - basilicum

  • Salame 12,5

    Tomatensaus - salame Milano - mozzarella

  • Diavola 12,5

    Tomatensaus - salame Calabrese - mozzarella

  • Favorita 14,5

    Tomatensaus - mozzarella - tonijn - salami - ham - paprika - champignons en ui

  • Ciao Bella 15

    Cherrytomaten - mozzarella - carpaccio - rucola en Parmezaanse kaas

  • Buffala & Pomodorini 14,5

    Cherrytomaten - mozzarella di buff ala - rucola en basilicum

  • Arturo 14,5

    Tomatensaus - mozzarella - kip - pesto en pijnboompitten

  • Calzone 12,5

    Gevulde pizza met tomatensaus - mozzarella - paprika - champignons - ham - salami

  • Armando 15

    Mozzarella - cherrytomaten - San Daniele ham en rucola met Parmezaanse kaas

  • Salmone 15

    Mozzarella - cherrytomaten - rode ui - kappertjes en gerookte zalm

  • Quatro Staggioni 13,5

    Tomatensaus - mozzarella - ham - salami - champignons - paprika

DOLCE

  • Tiramisu Classico 8

    Klassieke Tiramisu

  • Blueberry Pannacotta 9,5

    Pannacotta - Blauwe Bessen - Sorbet van blauwe Bessen

  • Pizza Nutella 8

    Pizza met Nutella

  • Torta al Cioccolato 9

    Lavacake - Creme van Vanille & Bourbon

  • Torta Limone 8

    Met Geflambeerde merengue

  • Sgroppino 7

Gelati - Semifreddo

  • Coppa Amarena 9,5

    Vanille-ijs met Amarena-kersen

  • Dama Bianca 9

    Dame Blanche

  • Tartufo Nero/Limoncello/Pistacchio 10,5
  • Gelato Misto 7

    Vanille/aardbei/chocola